Produkty pro políčko s celerem (1)

ANČOVIČKY V OLIVOVÉM OLEJI - SOLENÉ

ANČOVIČKY V OLIVOVÉM OLEJI - SOLENÉ

Milovníci ančoviček to vědí, filety ančoviček v olivovém oleji nabízejí nekonečné potěšení a skvěle se hodí do mnoha receptů, kde přinášejí svou silnou chuť ryb a soli. Ančovičky v olivovém oleji se používají téměř jako koření, aby každému receptu dodaly jedinečnou a lahodnou chuť, do které vstupují. Spojení ančoviček v oleji s jinými chutěmi Předtím, než se pustíme do receptů, zde je seznam ingrediencí, které se dokonale snoubí s marinovaným filetem ančoviček v olivovém oleji. Pokud máte recept, který převážně používá tyto ingredience, pak můžete bezpochyby přidat ančovičky a uspět na plné čáře: - Zelené nebo černé olivy - Rajčata (čerstvá, drcená, cherry rajčata...) - Kapary - Grilované papriky - Cuketa - Brambory - Sýry mozzarella a feta - Vařené vejce, majonéza nebo omeleta - Stroužky česneku.